Piano Lessen

Om een proefpianoles te volgen of voor meer informatie over de pianolessen kunt u gerust
contact met mij opnemen via het formulier hier op deze website of telefonisch op 0617123055.

De pianolessen zijn individueel en worden gegeven op een prachtige vleugel in mijn studio op de Donkerelaan 15 in Maarssen. De pianolessen zijn vanaf 4 jaar (i.o.) en duren 30 minuten, 45 minuten of 1 uur afhankelijk van leeftijd, interesse en niveau.

Jaarlijks organiseer ik twee leerlingenconcerten in een mooie zaal met vleugel. Deze vinden plaats in de lente/zomer (Lenteconcert/zomerconcert) en in december (Kerstconcert).

Theorielessen: Na 15 jaar ervaring lesgeven in Nederland merk ik dat noten en ritme leren lezen een drempel zijn om goed piano te leren spelen. Daardoor geef ik een dringend advies om theorie les te volgen om de noten en een ritme de leren lezen voordat we met de pianolessen beginnen. Er is een wekelijkse Theorieles voor beginners op dinsdag 17.15. Het is mogelijk om elk moment er in te stromen (in overleg). Het is ook mogelijk om theorielessen naast de reguliere pianolessen te krijgen (in overleg).

Lesdagen:  dinsdag tussen 14 uur en 21.30 uur. (Andere mogelijkheden in overleg)

Instrument thuis: Ik eis dat elke Leerlign een akoestische piano/vleugel  heb ,in goede staat (gestemd, functioneel en met 2 pedalen minimaal) om te kunnen oefenen.

Evaluatie: Lessen zijn niet voor onbepaalde tijd zijn. We zullen aan het begin van het seizoen samen doelen stellen. Ik wil graag na elk seizoen evalueren of we allebei nog tevreden zijn, wat beter kan en wat door kan gaan. 

Young Talent Piano Project: Naast de reguliere pianolessen is er ruimte voor verdieping en verbreding van het pianospel. Voor leerlingen met een duidelijke passie voor muziek is het mogelijk om een speciaal leerprogramma te volgen in combinatie met een pianodocent aan het Conservatorium Utrecht. Sebastian Colombo is gespecialiseerd in de ontwikkeling van jonge talentvolle leerlingen. Deze leerlingen krijgen extra theorielessen, ook extra coaching, optredens en masterclasses.