Previeuw “Een Groene Hart’s Droom” Mini Opera


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Onder de leiding van Carla Regina en productie van Stichting Groene Hart, “Groenehart’s Droom” preview is te zien in het Klooster (Woerden) met piano begeleiding.

Een muzikale voorstelling In het kader van de Prinsenmaand, een cultureel festival in september waarmee de Oude Hollandse Waterlinie en haar vestingsteden in het zonnetje worden gezet.
_________________________________________________
Wat als Shakespeare zijn beroemde ‘A Midsummer’s night’s dream’ in het Groene Hart en voor de lokale bevolking zou hebben geschreven? Geïnspireerd door dit verhaal schreef de Italiaanse operazangeres Carla Regina een muzikaal sprookje met een ‘Groen Hart’. Het verhaal vertelt de manier waarop de geliefden, de acteurs en de feeën die in de polder wonen met elkaar omgaan. Met personages uit de geschiedenis van het Groene Hart, tovenaarsdrankjes, koeien, acteurs, zangers, viool, harp en fluitspelers, opera en popmuziek.

We zullen nooit weten of deze wereld realiteit of een droom is… Een muzikaal sprookje met een ‘Groen Hart’, een liefdesverhaal in de polder!

https://www.facebook.com/events/503567836506058/

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *